Åbent Hospice – Vores Hospice

Program for Åbent Hospice sæson 2 – efterår/forår 2019-20

Åbent Hospice er støttet af Folketidende

  • 2. september kl. 19-21: “Hvordan lever man med sine døde?” Foredrag med journalist og forfatter Esben Kjær. Aftenen vil tage udgangspunkt i Esben Kjærs nye bog “Døden – en overlevelsesguide: En eksistentiel håndbog til efterladte”, og Kjær vil komme med sine bud på værktøjer og konkret viden, der kan hjælpe nuværende og kommende efterladte til at komme igennem sorgen
    Aftenen foregår i samarbejde med AOF Lolland.
  • 3. oktober kl. 19-21: En aften i selskab med forfatter Stine Buje. Da Stine Bujes mor blev uhelbredeligt syg, skulle Stine finde en måde at få talt med hende om alle de ting, hun gerne ville nå at vide. Om sin mor. Og om sig selv. Stine kommer og fortæller om, hvad hun gjorde, og om hvordan man kan finde en måde at tale om alt det svære. Stine Buje har skrevet bogen “Snak på livet løs”.
  • 19. november kl. 19-21: “Hvad gør livet værd at leve” – det giver sognepræst i Sankt Nikolai Kirke i Nakskov, Jesper Vigant, et oplæg omkring, hvorefter han lægger op til debat.
    Aftenen foregår i samarbejde med Teologihøjskolen og FOF.
  • 20. februar kl. 19-21: Musik til lindring og glæde – en aften med Svanevig Hospices musikterapeut, Hanne Raffnsøe. Hanne fortæller om sit arbejde med musik på Svanevig Hospice, og om musikkens indflydelse på vores krop og sjæl. Aftenen vil byde på både musik og sang.
  • Marts – her er programmet endnu ikke endeligt besluttet.
  • April – her er programmet endnu ikke endeligt besluttet.

 

Tilmelding er nødvendigt, da vi har en øvre begrænsning på, hvor mange vi kan være i vores Multisal.

Tilmelding kan ske på telefon 5444 5434 eller mail: kontakt@svanevighospice.dk