Åbent Hospice – Vores Hospice

“Åbent Hospice – Vores Hospice” – et kulturtilbud i efteråret og vinteren 2018-19

Vores ønske er at åbne hospice mere for mennesker i vores lokalområde. Vi vil gerne byde indenfor til foredrag og snakke, som på forskellige måder har livet og døden i centrum.

Alle arrangementer – fraset arrangementet den 9. oktober – koster 75 kr., som går til betaling af foredragsholder og kaffe/te og en kage.

Tilmelding er nødvendigt, da vi har en øvre begrænsning på, hvor mange vi kan være i vores Multisal.

Tilmelding kan ske på telefon 5444 5434 eller mail: kontakt@svanevighospice.dk

Programmet ser ud som følger:

 • 23 august 19-21: Hvordan påvirker dialekter den måde vi taler om smerte, død, håb og glæde – dialektforsker Michael Ejstrup fortæller. Pris: 75 kr. inkl. kaffe/te og kage.
 • 9. oktober 19-21: Debat om aktiv dødshjælp med oplæg fra Henrik Gade Jensen, tidl. medlem af Etisk Råd, debattør og præst. Tilmelding via FOF/Sydøst eller Teologihøjskolen.
 • 15. november 19-21: ”Når eventyret er slut”, fortællinger og sange om de store følelser, om liv og død og ikke mindst om længsel og kærlighed – historiefortæller Marianne Christensen og musiker Niss Sticker. Pris: 75 kr. inkl. kaffe/te og kage.

  Aftenen er støttet af Statens Kunstfond.
 • 7. februar 18.30-21: Samtalecafé om håb – Michael Højlund Larsen, Master i filosofisk vejledning. Pris: 75 kr. inkl. kaffe/te og kage.
  Aftenen er støttet af Støtteforeningen for Svanevig Hospice.
 • Marts 2019: Børn, unge og sorg i forbindelse med død. Foredrag og debat. Arrangementet dato er endnu ikke på plads. Se opdatering på vores hjemmeside og i pressen.
  Arrangementet er støttet af Nordea-fonden. 
 • 26. maj kl. 10.30-16.30: SvanevigTour – vandretur (ca. 10 km.) til Hunseby Kirke med fortælling om kirken og vandringers spirituelle karakter ved præst Gitte Sylvest. Derfra videre til Maribo og med Museumsbanen tilbage til Bandholm Station.  Pris: 75 kr. inkl. vand, frugt, kaffe/te og kage.
  SvanevigTouren er støttet af Lions Sydlolland.