Nyheder

28. februar 2019
I Keldby Sognehus på Møn fortalte to af vores frivillige – Ruth Bierre og Ann-Christina Westergård – om, hvordan det er at være frivillige på Svanevig Hospice.
Her kan du læse lidt om deres oplevelser (Kig på side 7):


17. oktober 2018
TV2/Øst har været forbi og fulgt op på deres indslag om manglende patienter. Nu er vi fyldt op og har venteliste. Men det vigtigste er, at folk har forstået, at hospice er gratis, at det ikke kun er for kræftpatienter, og at man faktisk kan blive udskrevet igen. Se med her:


12. oktober 2018
DR P4/Sjælland har fulgt op på vores Facebook-opslag om manglende patienter, og kan i deres artikel og indslag fortælle, at vi nu er booket op. Læs og lyt med her:


12. oktober 2018
TV2/Øst har været på besøg og lavet en artikel og et indslag om, at vi har ledige senge. Men allervigtigst fortæller de, hvad kriterierne er for at komme på hospice – og at det er gratis for patienten. Se og læs med her:


14. september 2018

Vores patient, Jørgen, fik et af sit livs bedste motorcykelture, da han en dag blev hentet af en flok bikere og taget med på en tur ned ad memory lane. Folketidende var på pletten. Se den glade reportage her: