Nyheder

 

28. februar kl. 19 i Keldby Sognehus på Møn skal to af vores frivillige – Ruth Bierre og Ann-Christina Westergård – fortæller om, hvordan det er at være frivillige på Svanevig Hospice.
Her kan du læse lidt om deres oplevelser (Kig på side 7):

http://www.e-pages.dk/ugebladetmoen/163/

 

TV2/Øst har været forbi og fulgt op på deres indslag om manglende patienter. Nu er vi fyldt op og har venteliste. Men det vigtigste er, at folk har forstået, at hospice er gratis, at det ikke kun er for kræftpatienter, og at man faktisk kan blive udskrevet igen:

https://www.tveast.dk/artikel/hospice-soegte-doeende-patienter-paa-facebook-nu-er-huset-fyldt-op-igen

 

DR P4/Sjælland har fulgt op på vores Facebook-opslag om manglende patienter, og kan i deres artikel og indslag fortælle, at vi nu er booket op:

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/sjaelland/hospice-soegte-beboere-paa-facebook-i-dag-bliver-sidste-plads-optaget

 

TV2/Øst har været på besøg og lavet en artikel og et indslag om, at vi har ledige senge. Men allervigtigst fortæller de, hvad kriterierne er for at komme på hospice – og at det er gratis for patienten:

https://www.tveast.dk/artikel/usaedvanlig-efterlysning-hospice-soeger-doeende

 

Vores patient, Jørgen, fik et af sit livs bedste motorcykelture, da han en dag blev hentet af en flok bikere og taget med på en tur ned ad memory lane. Folketidende var på pletten:

https://folketidende.dk/Lolland/Joergen-fik-sit-livs-motorcykeltur/artikel/484311

 

TV2/Øst var med, da vi fik besøg. Det er altid en utrolig glæde, når Bandholm Børnehus kommer på besøg med deres glæde, energi og dejlige sange:

https://www.tveast.dk/artikel/boern-synger-paa-hospice-og-laerer-om-doeden-et-hospice-skal-ikke-vaere-et-trist-sted