10 års jubilæum

Klik her for at læse vores jubilæumsskrift

Jubilæet i medierne

Den 20. januar – på vores jubilæumsdag – havde vi besøg af Folketidende og TV2 Øst, som dækkede vores festlige, hyggelige og rørerende dag.

Læs med her:

Folketidende: Hej – hurra for tiårigt hospice

TV2 Øst: Hospice på Lolland fejrer jubilæum

TV2 Øst: Facebook reddede hospice – nu fejrer de jubilæum

Årets fejringsprogram

20. januar: Selve jubilæumsdagen
Denne dag er det præcis ti år siden, vi første gang slog dørene op for patienter og pårørende.

Dagen skal fejres på behørig vis:
Kl. 9: Lækker brunch for patienter, deres pårørende, personale og frivillige.
Kl. 12.30: Festmiddag for patienter og pårørende – der bliver serveret tre lækre retter. Køkkenet står for en gode mad, de frivillige er serveringspersonale.
Kl. 14: Reception for indbudte gæster – vores samarbejdspartnere, repræsentanter for lokalområdet, politikere m.fl.
Kl. 15.30: Jubilæumskaffe bord med lagkage for patienter og pårørende. Keld og Hilda Heick kommer og underholder.
Kl. 18: Aftensbuffet – lidt men lækkert.

17. maj kl. 14-17: Jubilæums-markedsdag – AFLYST pga. coronaepidemien. Vi finder en ny dato i eftersommeren.

Vi vil gerne fejre vores lokalområde, som i alle ti år har bakket så meget op om hospice. Derfor inviterer vi til markedsdag. Når programmet er helt på plads, kan man læse det her på siden.

For nu kan vi fortælle, at det bliver noget med boder, musik, underholdning, kaffe og en STOR lagkage, hestevognskørsel og meget, meget mere. Så sæt allerede nu denne majeftermiddag i kalenderen!