Patienter og pårørende

Vi ønsker et godt samarbejde med pårørende, der til enhver tid kan bede om hjælp, råd eller vejledning. Man er ligeledes velkomne til at ringe til hospice på alle tider af døgnet.

På hospice har vi ingen faste besøgstider. Pårørende er velkomne hele døgnet. Pårørende er meget velkomne til at benytte Svanevig Hospices tilbud og faciliteter samt at deltage i de forskellige arrangementer og aktiviteter, der foregår.

Pårørende er velkomne til at spise med. Af hensyn til køkkenets planlægning bedes pårørende informere personalet, om man ønsker at spise med, senest kl.10.00 den pågældende dag i hverdagene og senest fredag kl.12.00 for weekender. Dette gælder for både middagsmad og aftensmad. Pårørende skal betale for maden, se prisliste i køkken/alrummet eller spørg personalet.

Specielle eller større arrangementer bedes aftalt med køkkenet i god tid i forvejen af hensyn til planlægning. I weekenderne har køkkenet begrænset kapasitet og kan derfor ikke stille op med ekstra.

Pårørende er velkomne til at overnatte og man kan som pårørende være medindlagt.

Måltider bliver serveret i køkken-alrummet på følgende tidspunkter:

  • Morgenmad kl. 08.00 – 09.30
  • Middagsmad kl. 12.30 – 13.30
  • Eftermiddagskaffe kl. 14.30
  • Aftensmad kl. 18.00 – 19.00
  • Aftenkaffe kl. 20.00

Rygning: Rygning foregår i rygerummet eller udenfor. Patienter der ønsker at ryge vil blive hjulpet til rette i rygerummet eller udenfor, om nødvendigt i kørestol eller seng.

Tilbud til pårørende og efterlevende: Den første torsdag i måneden fra kl. 19 til 20.30 er pårørende og efterlevende velkomne på Svanevigcafeen til en kop kaffe/te/sodavand og en snak. Om stort eller småt. Der er plads til det hele. Tilmelding er ikke nødvendig. I møder bare op, når og hvis I har tid og lyst. Der vil være mindst én frivillig at tale med, og det er altid muligt også at komme til at tale med en sygepelejersker.