Faciliteter

Svanevig Hospice er opført i 2010, og vi har plads til 14 patienter.

Hospice ligger roligt og smukt med udsigt over blomsterhave, mark og Smålandshavet.

Fra alle lejligheder er der direkte udgang til egen terrasse med stole og bord. Det er også let at få kørt sin seng ud på terrassen.
Lejlighederne er møblerede og har eget bad og toilet. Desuden er der køleskab, TV, musikanlæg, dvd-afspiller, telefon og trådløst internet.
I alle lejligheder er der en sovesofa, så pårørende har mulighed for at overnatte.

Hospice har refleksionsrum og bibliotek, legerum og spabad.

I køkken/alrummet serveres der tre daglige måltider. Pårørende er mod betaling meget velkomne til at spise med. Det er også i køkken/alrummet, at personalet og de frivillige spiser deres måltider.

Hospice har to gæsteværelser, som pårørende mod en beskeden betaling kan låne.

Der er mulighed for at medbringe sine egne malerier, billeder og andre genstande af betydning. Vores pedel vil være behjælpelig med at hænge medbragte billeder op i galleriskinner.

Patienten skal selv medbringe eget tøj, toiletartikler og den medicin, man bruger i øjeblikket.

Håndklæder og sengelinned har vi, men man er velkommen til at medbringe sit eget. Man er også velkommen til at medbringe sin egen dyne og pude, hvis man har det rarest med det.

I vores vaskeri er der vaskemaskine og tørretumbler, som frit må benyttes. Personalet hjælper gerne med vask, dog kan vi som hovedregel ikke påtage os at vaske tøj, som ikke tåler vask i maskine.